Preloader

Imate pitanja? 01 / 4576 666

Lingua Kids

„Početak jezične karijere Vaše djece“
-za najmlađe koji mogu, hoće, žele i traže više!

Mnogi roditelji se pitaju kad bi njihova djeca trebala početi učiti strani jezik.  Kao što pokazuju istraživanja, sposobnost usvajanja stranog jezika u ranoj dobi je potpomognuta:

  • Znatiželjom
  • Motiviranošću
  • Otvorenošću za nove stvari

Učenje stranog jezika u predškolskoj dobi (između 3. i 7. godine) može poslužiti kao dodatno sredstvo stimuliranja i obogaćivanja vašeg predškolca, a poznavanje jednog ili nekoliko stranih jezika će mu kasnije u životu dati ogromnu prednost.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva svjesni smo velike razlike u dostignuću točnosti izgovora kao i gramatičke točnosti između djece koja rano u predškolskoj dobi počnu „učiti“ strani jezik i one djece koja to počnu u školsko doba.

Mlađa djeca lakše oponašaju izvorni govor te tako brže i bolje usvajaju fonološke jezične razine i razvijaju povoljne stavove o stranom jeziku i kulturi. Takva djeca kasnije s velikom lakoćom usvajaju strani jezik i postižu automatizam točnog izražavanja.

Osim užitka i zabave, djeca stječu visoku motivaciju za daljnje učenje i od malih nogu se pripremaju za budućnost u kojoj veliku ulogu ima, upravo, znanje stranih jezika.

Lingua Kids tečajevi

LINGUA KIDS programi veliku pozornost pridaju potrebama djece za igrom i učenjem kroz različite aktivnosti primjerene sposobnostima i dobi djeteta.

LINGUA KIDS programi uključuju brojne didaktičke materijale za rano učenje jezika, multimedijalni pristup prilagođen dobi, sposobnostima, željama i potrebama svakog polaznika.

LINGUA KIDS tečaj traje 60 sati i odvija se tijekom cijele školske godine, a stupnjevi i programi razrađeni su u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe.

Neka učenje za vaše dijete počne u pravom trenutku, na njegovo i vaše zadovoljstvo.