Preloader

Imate pitanja? 01 / 4576 666

Specijalizirani

Specijalizirani tečajevi su namijenjeni:

  • Zaposlenicima u radnoj sredini gdje je poznavanje engleskog i općeg poslovnog jezika ne samo prednost već i svakodnevna potreba,
  • Interesnim skupinama u ustanovama i tvrtkama, poslovnim ljudima koji imaju potrebu izvrsnog vladanja znanjem specifičnog jezika određenog područja (pravo, marketing, telekomunikacije, uslužne djelatnosti, financije, logistika, ljudski potencijali…), i
  • Rukovodnom kadru i svima onima koji imaju potrebu izvrsnog vladanja znanjem općeg poslovnog jezika.

Učenje stranog jezika ne samo da je trend, nego i nezaobilazna potreba današnjice. U zadnjih nekoliko godina taj trend učenja jezika pojačan je zbog približavanja Europskoj uniji, ali i zbog probuđene svijesti o potrebi cjeloživotnog obrazovanja. Različiti mediji, ali i zbivanja na svjetskoj političkoj sceni, diktiraju interes za učenjem stranih jezika. LINGUA GRUPA prepoznaje globalne trendove i prilagođava ponudu tečajeva stranih jezika zahtjevima tržišta.

Od samog početka cilj je osigurati učinkovito učenje stranih jezika u malim grupama primjenom suvremenih postignuća u podučavanju stranih jezika uz kontinuirano podizanje usmene i pismene jezične kompetencije.

Jezični programi i veličina grupa osmišljeni su s ciljem postizanja najboljih rezultata, uz naglasak na razvijanju i jačanju komunikacijskih vještina na stranom jeziku.

Grupe prosječno broje 6 do 10 polaznika, što ih čini dovoljno velikima za postizanje zanimljive, zabavne i dinamične nastave, uz mogućnost individualnog pristupa svakom pojedinom polazniku.

Izvodimo programe po standardima Vijeća Europe, poznatim pod nazivom CEF. CEF je Zajednički Europski referentni jezični okvir , koji je Vijeće Europe izradilo zajedno s uglednim institucijama ALTE i EQUALS koje se brinu za održavanje visokih kriterija poučavanja i testiranja stranih jezika.

 

Nakon položenog stupnja  polaznik dobiva svjedodžbu s referentnim stupnjem po standardima Vijeća Europe.