Preloader

Imate pitanja? 01 / 4576 666

Poslovni

Uspješno komuniciranje temelj je dobro obavljenog posla, uspjeha, ugleda i osobnog zadovoljstva čovjeka.

Obrazovanje je glavni instrument ekonomske politike neke zemlje. Kvalitetna suradnja obrazovnih institucija poput naše i poduzetništva je neophodna kako bi se mogao osposobiti kadar koji je kompetentan zadovoljiti potrebe gospodarstva.

Istraživanje provedeno među europskim tvrtkama prošle godine pokazalo je da je nepoznavanje stranih jezika štetno za poslovanje. Tvrtke koje imaju strateški pristup višejezičnosti, prema Europskoj komisiji, mogu povećati prodaju za više od 40 posto u odnosu na svoje konkurente koji nemaju formalne jezične strategije.

LINGUA GRUPA od svog osnutka predstavlja jednu od vodećih škola specijaliziranih za provođenje poslovnih tečajeva i tečajeva komunikacijskih vještina.

LINGUA GRUPA  uspješno surađuje  s najvećim tvrtkama, bankama i ustanovama, kroz posebne ciljane programe.

LINGUA GRUPI ima iskustva u organizaciji općih i posebnih ciljanih jezičnih tečajeva za potrebe rukovodnog kadrau vodećim hrvatskim tvrtkama i institucijama Naši jezični programi ostvareni su poštujući posebne potrebe i zahtjeve rukovodnih struktura i poslovnih ljudi.

Za potrebe različitih tvrtki LINGUA GRUPA organizira nastavu i u drugim gradovima uz pomoć stručnog tima vrhunskih predavača s bogatim iskustvom u organiziranju i provođenju ciljanih tečajeva za vodeće hrvatske tvrtke na mnogobrojnim lokacijama izvan Zagreba: Split, Zadar, Rijeka, Pula, Osijek, Šibenik, Vinkovci, Slavonski brod, Bjelovar, Sisak, Karlovac, Knin…

LINGUA GRUPA je specijalizirna i za provođenje usluga jezičnog consultinga koji igra važnu ulogu u poslovnom uspjehu pojedinca i tvrtke, a koji zahvaljujući inteligentnom konceptu tečajeva, uz detaljnu procjenu trenutnog znanja i napredne metode učenja , vaše dragocjeno vrijeme iskorištava na najbolji mogući način.

Ciljevi međusobne suradnje s klijentima

  • Steći temelje stranog jezika i sposobnost služenja stranim jezikom u spoznajnoj, komunikacijskoj i drugim jezičnim funkcijama kroz razvijanje vještina slušanja, pisanja, govorenja i čitanja.
  • Ovladati jezikom struke na stranom jeziku.
  • Poboljšati komunikacijske i poslovne vještine.
  • Razviti samostalnost jezične kompetencije.

Kako bi uspješno ostvarili međusobno postavljene ciljeve LINGUA GRUPA permanentno radi na kreiranju novih jezičnih programa, te osmišljava i nudi edukacijska rješenja koja najsuvremenijim

  • Tehnikama prijenosa znanja,
  • Alatima
  • Pragmatičnim/kreativnim rješenjima

pomažu interesnim skupinama i pojedincima kvalitetnije obavljanje složenih i odgovornih zadataka.

Svjesni činjenice da je našim poslovnim klijentima vrijeme novac LINGUA GRUPA edukacijska rješenja

  • Omogućuju povrat uloženog kroz praktičnu upotrebljivost stečenih znanja u svakodnevnom radu
  • U kratkom vremenu prenose veliku količinu znanja koje je primjenjivo u poslu i dodaje vrijednost poslovanju