Što želite od jezika?

Što želite od jezika?

Sada stvarno mogu reći da sam u ovom poslu dugo, iako tek na polovini radnog vijeka,  al ne hvata me uopće kriza srednjih godina i ne razmišljam o promjeni karijere.

Zašto?  Sve se tako strahovito i brzo mijenja,  sve je novo i drugačije a opet sveti cilj nas teachera uvijek ostaje isti – naučiti ljude strani jezik.

No ja mislim da mi u Lingua grupi nudimo svojim polaznicima puno više. Ta „ extra mile“ nama nikada nije bila problem jer teacheri su kao djeca znatiželjni i uvijek u potrazi za novim, zanimljivim i to je zapravo najveći benefit ovog posla. Mi savjesno pripremamo svoje satove kako bi i nama bilo zanimljivo i poučno, jer nema ljepše pohvale nego kad polaznici kažu: „ Već je gotovo?“

Ovdje nismo zbog novca i slave ali kad vidite da su polaznici sretni i puni samopouzdanja jer su uspjeli pregovore privesti kraju ili uspješno odgovoriti na pitanja poslije prezentacije ili pak samo naručiti piće u čuvenom engleskom pubu naše zadovoljstvo je potpuno.

To se naravno ne postiže preko noći i Lingua grupa ima puno asova u rukavu koje Vam ne želim odmah sve otkriti ali ipak evo nekih.

Godinama nastojimo iz šume materijala izabrati ono najvažnije, usredotočiti se na relevantne, ciljane i aktualne teme i maksimalno se prilagoditi potrebama i željama svojih polaznika.

U raznim segmentima poslovanja  razvili smo jezik struke u toj mjeri da Vam, na primjer, bez problema mogu objasniti kako se mijenja postolje vlaka i što se sve treba prikopčati. Banke, osiguravajuće kuće, naftne, farmaceutske,  prehrambene i ine kompanije puno su nas naučile o svom poslovanju a mi smo njihova stručna znanja pretočili u savršen engleski na obostrano zadovoljstvo.

Danas svi jure i žure i teško je naći vremena i za obitelj, a posebno za učenje.  Svojim polaznicima a ponajviše preopterećenim managerima nudimo razne medije za učenje, dijagnosticiramo njihove potrebe i trenutnu situaciju te uz pozitivnu motivaciju puni entuzijazma krećemo ka cilju.

Mi u Lingua grupi Vam ne nudimo samo komadić kamena s kojim ne znate što bi, već čitavu projekciju Vaše jezične katedrale koja je jedinstvena i sagrađena po Vašim potrebama. I na kraju malo štivo koje sam našla na blaženom netu, a inspiriralo me za prvi blog, nadam se da će Vam se svidjeti!

A traveler one day came across three stonecutters. He was curious what they were doing so the traveler asked the first stonecutter what he was doing and the first stonecutter responded, “I am cutting a block of stone.” Wanting more answers, the traveler asked the second stonecutter what he was doing and the second stone cutter responded, “I am cutting this block to make sure it fits perfectly in the wall.” Still feeling unsatisfied with the answer, the traveler asked the third stonecutter what he was doing and the third stone cutter responded, “I am building a cathedral.” 

Što želite od jezika?

Sada stvarno mogu reći da sam u ovom poslu dugo, iako tek na polovini radnog vijeka,  al ne hvata me uopće kriza srednjih godina i ne razmišljam o promjeni karijere. Zašto?  Sve se tako strahovito i brzo mijenja,  sve je novo i drugačije a opet sveti cilj nas teachera uvijek ostaje isti – naučiti ljude strani jezik. No ja mislim da... Doznaj više