Što je e-learning?

Što je e-learning?

Svaka informacija koju dobijemo preko računala je zapravo e-learning ili e-učenje. E-learningom se, dakle, podrazumijeva i povremeno korištenje nastavnih materijala s interneta. No, e-learning tečajevi u Lingua Grupa se u potpunosti odvijaju preko interneta, sa 'real-time' profesorima i satovima. Takvi tečajevi po svemu su nalik konvencionalnim tečajevima, s jedinom razlikom da se sva komunikacija između profesora i polaznika u potpunosti odvija preko interneta, uz pomoć programa koji nalikuje Skypeu, samo je daleko sofisticiraniji i pouzdaniji, s neusporedivo boljom kvalitetom slike i zvuka.

Zašto odabrati online tečaj?


Online tečajevi su idealni za one koji su stalno na putu, one koji žive van Zagreba ili one kojima se jednostavno ne da upuštati u svakodnevne prometne i parkirališne borbe i žele stjecati znanje iz udobnosti vlastitog doma. Ili ureda. Ili hotelske sobe. Ili vlaka, planine, vrha stabla... E-learning nastava se u potpunosti odvija preko interneta. Sve što vam treba jest računalo i pristup brzom internetu.

E-learning  tehnologija je idealna za učenje jezika zato što u virtualnoj učionici ne možete ništa objasniti rukama i nogama; vrlo brzo usvojite jezične vještine poput jasnoće izgovora i naglaska, iznošenja kratkih i jasnih argumenata; te se naučite strpljenju dok drugi govore.

Online tečaj se sastoji od dva segmenta. Prvi su predavanja koja izvode profesori u stvarnom vremenu preko aplikacije Live Meeting i na kojima polaznici mogu aktivno sudjelovati. Drugi su vježbe i zadaci koje polaznici samostalno rješavaju.

oglas2.png

Što želite od jezika?

Sada stvarno mogu reći da sam u ovom poslu dugo, iako tek na polovini radnog vijeka,  al ne hvata me uopće kriza srednjih godina i ne razmišljam o promjeni karijere. Zašto?  Sve se tako strahovito i brzo mijenja,  sve je novo i drugačije a opet sveti cilj nas teachera uvijek ostaje isti – naučiti ljude strani jezik. No ja mislim da... Doznaj više