Preloader

Imate pitanja? 01 / 4576 666

20 Godina

DOBRODOŠLI U LINGUA GRUPU!

Težimo boljoj Edukaciji

Pružamo sveobuhvatnu uslugu u području stranih jezika od 1996. godine. Mi smo pozdan partner u poduci stranih jezika, treningu poslovne komunikacije i podrška u edukaciji i razvoju malim, srednjim i velikim kompanijama u privatnom i javnom sektoru.
Pratimo naše korisnike i partnere na svakom koraku, od analize potreba, testiranja i procjena kompetencija, izrade specijaliziranih programa preko provođenja treninga i obuka do savjetovanja i prijevoda. Usmjerenim smo na razvoj jezičnih kompetecija za potrebe poslovih ljudi u dinamičnom poslovnom okruženju. Naše metode su inovativne, naš pristup dinamičan, naši rezultati su mjerljivi. Za nas su edukacija i strani jezici the next big thing u poslovnom svijetu. Budite agilni s nama.

Zašto učiti kod nas?
Lingua osmišljava i provodi programe stranog jezika koji pomažu pojedincima, rukovodnom kadru i interesnim skupinama u ustanovama i poduzećima u postizanju samostalnosti jezične kompetencije.

Specijalizirani Programi
Vode ka stjecanju jezičnih znanja i vještina koje će poslovnim ljudima osigurati kvalitetnije obavljanje složenih i odgovornih zadataka u njihovom poslu i na radnom mjestu.

Kvalificirani predavači
Voditelji su iskusni profesionalci s bogatim iskustvom u poduci stranih jezika, koji izrađuju i prilagođavaju programe prema potrebama klijenata.

Lingua Grupa
Je centar za poslovnu komunikaciju i svoje jezične programe provodimo na području cijele Hrvatke. Organiziramo opće i posebno ciljane jezične tečajeve u vodećim hrvatskim tvrtkama i institucijama.

Naši Predavaći

Kitty Kat

Teacher Science

Jhon Doe

Senior Teacher

Tina Toug

Spanish Teacher

Doe Bravo

Mathematics Teacher

Mr Joe Vet

Vice Principle

Mr Jack

Physics Head